Редактор: e-mail: Кадър: БТВОтиде си един титан, един колос в акушерството. Това

...
Редактор: e-mail: Кадър: БТВОтиде си един титан, един колос в акушерството. Това
Коментари Харесай

Колегите на д-р Георги Хубчев: Отиде си един титан на акушерството. Помогнал е на хиляди жени

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: БТВ

" Отиде си един исполин, един исполин в акушерството ". Това споделиха сътрудници на умрелия акушер-гинеколог проф. доктор Георги Хубчев, шеф на АГ отделението в УМБАЛ " Дева Мария "  в Бургас, който бе с Ковид-19.

" Каквото и да кажем за него, е малко. Той беше огромен човек, безспорен експерт, поливалентен акушер-гинеколог, оказал помощ на хиляди дами. Загубата за нас е голяма. Той беше огънят, който внасяше топлината в едно семейство. Абсолютен експерт, татко за целия си екип беше, лекарите го обичаха, специализантите го обожаваха. Отиде си един неповторим човек, исполин, исполин в акушерството ", споделиха те.

Колегите му описаха и какво знаят за утежняването на положението на доктор Хубчев. " В четвъртък тръгвайки си е бил леко изтощен, само че го е отдал на умората от осъществените интервенции. В петък това се е засилило, обадил се е в болничното заведение, с цел да потърси помощ. В петък, събота и неделя той беше приет в болница в отделението. Направиха се нужните проучвания, извърши се компютърен томограф на белите дробове, където се откриха възпаления. Направихме му тест за Ковид зараза. Първият PCR тест беше негативен, само че все пак ние почнахме лекуване за Ковид зараза. Нещата с часове прогресираха към утежняване на положението му. Опитани бяха всички способи. Това е следващият абсурд и пояснение и здравна логичност не считам, че тук на този стадий могат да бъдат открити. Има пациенти в доста по-тежко положение и са на крайници, а при него - относително здрав човек, който имаше само влошена стойност на кръвна захар, той никакви други недоволства не е имал. Деен и физически здрав човек. Имаше още шест инфектирани сътрудници, за благополучие те са релативно постоянни, нямат някакви затруднения. Оправят се. Минаха си през карантина, дадоха негативни проби и към този момент са на работа ", обясниха сътрудниците. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР